Zakelijke catering

Elk detail moet kloppen

Het visitekaartje op ieder evenement

Full-service zakelijke catering voor elk evenement

Als professionele partycateraar bieden wij een uitgebreide zakelijke cateringdienst aan voor evenementen van elke omvang. Ons team is toegewijd aan het leveren van creatief maatwerk met een persoonlijke en full-service aanpak. Of het nu gaat om een internationaal congres, een bedrijfsfeest of een jubileumdiner. Onze culinaire gerechten worden aangepast aan jouw wensen, waardoor je de smaak en styling van jouw merk in elk gerecht proeft. Wij bieden niet alleen het eten, maar ook het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid om jouw evenement van A tot Z te organiseren.

Op zoek naar een locatie? We hebben ervaring met unieke locaties door heel Nederland, van moderne locaties tot historische plekken. Je kunt bijvoorbeeld dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT of teambuildingdagen organiseren aan het water van InnStyle.

Beschik je over een eigen locatie? Dan toveren wij deze om tot de perfecte setting voor jouw evenement. Wij verzorgen de totale op- en afbouw en leveren de locatie schoner op dan je het aantrof.

Wij geloven dat oprecht samenwerken het beste ingrediënt is voor een geslaagd evenement. Onze sales- en eventmanagers Suzan, Joost of Leonie denken graag met je mee over de zakelijke catering voor jouw evenement. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

zakelijke catering
Salesteam

Suzan, Joost & Leonie staan voor je klaar


Mirofest

Mirofest case


Intergamma

Intergamma case


Samen een evenement organiseren?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.