Zakelijke catering

Elk detail moet kloppen

Het visitekaartje op ieder evenement

FOOD & STYLING

Food Jazz & DJ’s is een partycateraar met een professioneel event- en food minded team. Met veel energie en oprechte aandacht leveren wij creatief maatwerk. Je proeft je merk en de seizoenen terug in de smaak en styling van de culinaire gerechten. Als je ons de gelegenheid geeft dan voeren we jouw merk en wensen van A-Z door op het evenement. We gaan voor een Full service en persoonlijke aanpak. We zorgen voor één aanspreekpunt en zijn transparant in de werkwijze en kosten.

WIJ TOVEREN IEDERE LOCATIE OM TOT DÉ LOCATIE

Wij verzorgen de zakelijke catering voor uiteenlopende evenementen; van internationale congressen, bedrijfsfeesten, openingen tot aan jubilea diners en huwelijken. Wij kennen te gekke unieke locaties van modern tot historisch in heel Nederland. Zo kun je dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT, teambuildingdagen organiseren aan het water van InnStyle of groots en meeslepend uitpakken in het industriële Taets Art & Event Park.

Zelf een mooie ruimte tot je beschikking? Dan toveren we deze om tot dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof.

Wij geloven dat oprecht samenwerken het beste ingrediënt is voor een geslaagd evenement. Wat je ook organiseert, onze sales- en eventmanagers Suzan, Joost of Leonie denken graag met je mee.

zakelijke catering
Salesteam

Suzan, Joost & Leonie staan voor je klaar


Mirofest

Mirofest case


Intergamma

Intergamma case


Samen een evenement organiseren?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.