Vier december met Food, Jazz & DJ’s

Decemberfeest of kerstdiner?

Samen maken we het onvergetelijk!

TRAKTEER RELATIES & MEDEWERKERS OP HET WARME DECEMBERGEVOEL

Tijdens de feestdagen draait het om verbinding en plezier. Heb je al nagedacht over het ultieme decemberfeest of een feestelijk kerstdiner voor je relaties of medewerkers? Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijk evenement.

DE ULTIEME KERSTSFEER OP LOCATIE

Heb je al nagedacht over een locatie voor jouw kerstevenement? Wij kennen te gekke en unieke locaties. Uiteenlopend van modern tot historisch in heel Nederland. Zo kun je dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT, winter bbq’en aan het water van InnStyle of groots en meeslepend uitpakken in het industriële Taets Art & Event Park. Heb je een eigen ruimte of locatie tot je beschikking? Dan toveren we deze graag om naar de ultieme kerstsfeer. Denk aan een kerstmarktsetting met kersthuisjes waar de geuren van winterse kost je tegemoet komen en jouw gasten bijpraten met een warm glaasje glühwein.

FOOD & STYLING

Food Jazz & DJ’s is een partycateraar met een professioneel event- en food minded team. Met veel energie en oprechte aandacht leveren wij creatief maatwerk. Je proeft je merk en de seizoenen terug in de smaak en styling van de culinaire gerechten. Al een thema in gedachte? Dan helpen wij deze te vertalen in alle elementen van jouw evenement.

ONGEDWONGEN & PROFESSIONEEL

Een goede samenwerking is het beste ingrediënt voor een geslaagd evenement. Wij gaan voor een Full service en persoonlijke aanpak. We zorgen voor één aanspreekpunt en zijn transparant in de werkwijze en kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Joost, Leonie of Suzan denken graag met je mee.

Kerst
 

 

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.