Sous chef
Bij de leukste partycateraar van Nederland
Een stressbestendige rechterhand
Als sous chef draag je zorg voor de (voor)bereiding, smaak en presentatie van de gerechten. Tevens ben je bij afwezigheid van de chef eindverantwoordelijk voor het volledige keukenteam aan en druk je een belangrijke stempel op het culinaire niveau van Food Jazz & DJ’s. Wij zoeken iemand die met ons meedenkt en de organisatie kan laten groeien op culinair gebied.
Ben jij de aanjager met overzicht die wij zoeken?
Je komt terecht bij
Food Jazz & DJ’s is een snelgroeiende partycateraar die alles in huis heeft om mensen te verbinden met lekker eten en positieve energie. Wij verzorgen de catering voor uiteenlopende evenementen; van borrel tot bedrijfsfeest en van catering aan huis tot huwelijken. Daarin houden we van een full-service aanpak, dus denken we met onze opdrachtgevers mee over het totaalplaatje van food en aankleding tot locatie en de muziek. In onze keuken leggen wij de focus op creativiteit en lokale producten met een verhaal.
We werken samen met te gekke locaties als Domtoren, Centraal Museum, Taets Arts & Event Park, Museum Speelklok en zijn vaak te gast bij evenementenlocaties door heel Nederland.
Jouw bijdrage aan de full service aanpak
In onze professionele productiekeuken ben jij samen met de chefkok en keukenmanager verantwoordelijk voor het aanbod, de planning en aansturing van het team. Je bedenkt nieuw receptuur vol eigentijdse smaken en gerechten die passen bij onze stijl en het seizoen. Je bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken in- en uitgaat. Je kijkt, proeft, ruikt en voegt hier en daar wat van je eigen culinaire finesse aan de gerechten toe. Onder je koksmuts houd je het hoofd koel en zorg je voor een efficiënte en positieve aansturing van het keukenteam. Je ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne (waaronder de HACCP-regelgeving).
Deze functie past echt bij je als je
- Het keukenteam kan verbinden, motiveren en aansturen op (grote) events.
- Je creatief bent in het bedenken van nieuwe gerechten en op de hoogte bent van de laatste foodtrends.
- Een afgeronde koksopleiding en minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de keuken, bij voorkeur in catering productiekeukens.
- Je gewend bent om grote producties te draaien.
- Je Nederlands en Engels spreekt.
- Je Flexibel bent maar niet meer de ambitie hebt om veel in de avonden en weekenden te werken.
- Over rijbewijs B beschikt.
- Je bereid bent om jezelf te ontwikkelen en zorgt dat je de trends en ontwikkelingen op gebied van duurzaam en verantwoordt koken op de voet volgt.
Enthousiast en geschikt? Dan bieden wij jou
- Een salaris tussen de 2.500 en 3.250 bruto op basis van fulltime. Rol is in te vullen voor minimaal 24 uur.
- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime overeenkomst.
- Veel ruimte om te koken met verse ingrediënten en je eigen creativiteit.
- Vaste werkdagen in overleg.
- Gezonde lunch en tussendoortjes.
- Gezellige borrels en teamuitjes!
- Een jong en gezellig team waarin je kunt groeien op persoonlijk en culinair vlak.
- Een uitgebreide en ruime productiekeuken waar je helemaal los mag gaan.
- Alle ruimte aan jouw ideeën, smaken of recepten.
FANTASY
Jij bedenkt creatieve gerechten
FINDING A CONNECTION
Jij bent een verbinder van het keukenteam
FLEXIBEL
Door jouw flexibiliteit kunnen we altijd op jou rekenen
Al zin om aan de slag te gaan?
Stuur je motivatie naar [email protected] en we nemen direct contact met je op of je CV en motivatie ons bevalt.