Huwelijkscatering

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen

Wij maken jullie dag uniek

Zorgeloos in het huwelijksbootje

Gefeliciteerd met jullie verloving! Elke bruiloft is uniek en vraagt om persoonlijk maatwerk voor catering en organisatie. Onze chefs hebben voor ieder seizoen de lekkerste verse gerechten, maar passen deze met liefde naar smaak aan. Heb je ooit een heerlijk gerecht gegeten in Rome? Vertel het ons!

Food Jazz & DJ’s heeft alles in huis om van A tot Z jouw huwelijk tot in de puntjes te organiseren. Van de mooiste locatie(s) voor de ceremonie, diner en feest tot de leukste artiesten om tot in de vroege uurtjes jullie liefde te vieren. Alles in de look & feel die jullie past. Wij houden daarin van een full-service aanpak, zijn transparant in kosten en zorgen voor één aanspreekpunt voor catering en organisatie.

En natuurlijk hoort daar lekker eten bij! Van unieke catering met onze dare to eat different gerechten, tot lange dinertafels met bijvoorbeeld ons share & dare schalendiner. Of doe het eens anders en vraag naar onze walking dinner mogelijkheden, ongedwongen chique dineren terwijl je aandacht kan geven aan al jullie gasten.

Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten; daar worden wij blij van en is het succes voor een prachtig huwelijk.

Taart huwelijk

 

 

 

 

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.