Huwelijkscatering

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen

Wij maken jullie dag uniek

Zorgeloos in het huwelijksbootje

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bij Food Jazz & DJ’s begrijpen we dat elk huwelijk uniek is en om persoonlijk maatwerk vraagt. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen die naar een onvergetelijke dag. Onze chefs hebben voor ieder seizoen de lekkerste verse gerechten, maar passen deze met liefde naar smaak aan. Heb je ooit een heerlijk gerecht gegeten in Rome? Vertel het ons!

Wij hebben alles in huis om jouw huwelijk tot in de puntjes te organiseren. Van de mooiste locatie(s) voor de ceremonie, diner en feest tot de leukste artiesten om tot in de vroege uurtjes jullie liefde te vieren. Alles in de look & feel die jullie past. 

Wij houden van een full-service aanpak, zijn transparant in kosten en zorgen voor één aanspreekpunt voor huwelijkscatering en organisatie. Zo hoef jij alleen maar te genieten van de grote dag.

En natuurlijk hoort daar lekker eten bij! Van unieke catering met onze dare to eat different gerechten, tot lange dinertafels met bijvoorbeeld ons share & dare schalendiner. Of doe het eens anders en vraag naar onze walking dinner mogelijkheden, ongedwongen chique dineren terwijl je aandacht kan geven aan al jullie gasten.

Ben je enthousiast geworden over onze huwelijkscatering en organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en maken een persoonlijk plan voor jouw droomhuwelijk. Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten; daar worden wij blij van en is het succes voor een prachtig huwelijk.

Taart huwelijk

 

 

 

 

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.