Het team

Ons creatieve cateringteam

Maak kennis met het leukste team van Nederland

Jan Joost Luitse

Algemeen Directeur

Oprichter van Food Jazz & DJ’s en doener in hart en nieren. Joost zijn creatieve brein staat 24/7 aan en hij weet alles van de nieuwste technische snufjes. Hij draait zijn hand niet om voor het opbouwen van een evenement midden in de bossen, maar ook bij grote locaties als AFAS is hem niets onbekend.

Taco van den Berg

Chef

Culinair gevormd op de Caraïben en geschoold in de klassiek keuken. Taco zwaait de culinaire scepter bij Food Jazz & DJ’s. Hij is altijd op zoek naar nieuwe smaken en laat zien dat eten nét even anders kan. Zo verrast hij je bijvoorbeeld graag met een flowerbar, waar hij live de lekkerste salades en gerechtjes met biologisch gekweekte bloemen en kruiden maakt.

Anne van Dam

Adviseur marketing & communicatie

Ze is de uitvinder van het Food & Feel boek van Food Jazz & DJ’s en daarnaast weet ze alle ins- en outs op het gebied van interieurstyling en kleurgebruik. Anne adviseert op projectbasis over de marketing en communicatie en over de letterlijke en figuurlijke huisstijl.

Suzan Berculo

Sales- & eventmedewerker

Als dochter van een groentespeciaalboer weet Suzan als geen ander welk groente en fruit bij het seizoen past. Haar evenementenervaring deed ze op bij Schwarzkopf en Rebirth Festival. Bij Food Jazz & DJ’s is Suzan het aanspreekpunt van onze vaste samenwerkingspartners en zorgt zij voor de personeelsplanning. In haar vrije tijd danst ze graag op festivals tot in de vroege uurtjes en styling in de breedste zin van het woord kun je aan haar overlaten.

Jerome Waard

Facilitair coördinator

Jerome is de duizendpoot van Food Jazz & DJ’s. Als hij niet bezig is met de logistiek of transport, dan vind je hem in de keuken of in het klushok van onze opslag om te werken aan nieuwe creatieve concepten. Er staat altijd een glimlach op zijn gezicht en zijn snelle woordgrappen zijn bijna niet bij te houden.

Delana Jansen

Stagair evenementen

Delana volgt de opleiding Evenementen MBO4 en loopt van februari t/m juni 2021 stage bij Food Jazz & DJ’s. Delana hoopt dat zij in die periode nog een live event mag organiseren. Tot die tijd versterkt zij Anne & Suzan met de sales en marketing. Delana is 18 jaar en zit in haar vrije tijd op paardrijden. 

Fabian

Chefkok

Fabian is onze sous chef en was voorheen werkzaam in een aantal bekende Utrechtse horeca gelegenheden. Hij is gek op lekker koken en creëert graag gerechten met een wow effect. Bij Food Jazz & DJ’s kan hij steeds unieke smaken en ideeën ontwikkelen en op een event ervaren hoe blij de gasten zijn. 

Sander van der Meijden

Aandeelhouder & foodconcept

Sinds 2019 aandeelhouder en bevlogen om van Food Jazz & DJ’s de meest duurzame en creatieve cateraar van midden Nederland te maken. Sander is altijd op zoek naar nieuwe bereidingstechnieken en bijzondere producten. Hij ontwikkelt de leukste foodconcepten en is de drijvende kracht achter onze keukenbrigade. 

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.