Het team

Ons creatieve cateringteam

Maak kennis met het leukste team van Nederland

Jan Joost Luitse

Algemeen directeur

Oprichter van Food Jazz & DJ’s en doener in hart en nieren. Joost zijn creatieve brein staat 24/7 aan en hij weet alles van de nieuwste technische snufjes. Hij draait zijn hand niet om voor het opbouwen van een evenement midden in de bossen, maar ook bij grote locaties als AFAS is hem niets onbekend.

Taco van den Berg

Chef-kok

Culinair gevormd op de Caraïben en geschoold in de klassieke keuken. Taco zwaait de culinaire scepter bij Food Jazz & DJ’s. Hij is altijd op zoek naar nieuwe smaken en laat zien dat eten nét even anders kan. Zo verrast hij je bijvoorbeeld graag met een flowerbar, waar hij live de lekkerste salades en gerechtjes met biologisch gekweekte bloemen en kruiden maakt.

Marijne Jagers

Event manager

Al vanaf 14-jarige leeftijd is Marijne werkzaam in de horeca. Haar horeca hart gaat sneller kloppen van uitgebreide diners, spectaculaire feesten en bruiloften. Marijne heeft een passie voor wijn en spijs, gaat graag uiteten en bezoekt regelmatig events als enthousiaste festivalganger.

Suzan Berculo

Accountmanager

Als dochter van een groentespeciaalboer weet Suzan als geen ander welk groente en fruit bij het seizoen past. Haar evenementenervaring deed ze op bij Schwarzkopf en Rebirth Festival. Bij Food Jazz & DJ’s is Suzan het aanspreekpunt van onze vaste samenwerkingspartners en styling in de breedste zin van het woord kun je aan haar overlaten. In haar vrije tijd danst ze graag op festivals tot in de vroege uurtjes.

Daniel Noyes

Event manager

Onze partymanager Daniel bezit alle eigenschappen om van ieder event een succes te maken. Hij regelt de personeelsplanning, is flexibel, bewaakt de rust en heeft een vlotte babbel. De werkdagen van Daniel beginnen al vroeg in de sportschool en hij eindigt ze graag op een feestje. Voor hem geen ochtend te vroeg en geen avond te laat.

Leonie Schrijen

Sales manager

Leonie Schrijen is gek op lekker eten en drinken en ontdekt graag nieuwe restaurantjes en trends. Zij volgde de opleiding HBO ‘Tourism management’ op de Hospitality Business School aan het Saxion en heeft daarna 3 jaar met veel plezier als accountmanager bij Vineyard gewerkt. Zij is een kei in het bedenken van (food)concepten die passen bij de wensen van de klant. Zij bewaakt de rust, is creatief en oplossingsgericht in iedere uitdaging.

Marsha Vergunst

Junior marketing manager

Gebrand om van Food Jazz & DJ’s een sterk merk te maken, werkt Marsha hard aan onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Haar creativiteit en perfectionisme kan ze kwijt in het ontwerpen en schrijven van content of met haar camera op events om de mooiste plaatjes te schieten.

Boris Kause

Keukenmanager

Eten is de absolute passie van Boris. Hij kookt graag zelf, maar hij duikt ook regelmatig de hoofdstad in om restaurants te bezoeken. Hij laat zich hierdoor graag inspireren en is goed op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van eten. Bij FJD organiseert hij de zaken op zo’n manier dat ons keukenteam optimaal kan functioneren en onze evenementen op culinair gebied soepel verlopen.

Sander van der Meijden

Aandeelhouder & foodconcept

Sinds 2019 aandeelhouder en bevlogen om van Food Jazz & DJ’s de meest duurzame en creatieve cateraar van midden Nederland te maken. Sander is altijd op zoek naar nieuwe bereidingstechnieken en bijzondere producten. Hij ontwikkelt de leukste foodconcepten en is de drijvende kracht achter onze keukenbrigade.

Ade Atobatele

Keukenmedewerker

I’m a diligent person when it comes to work and a very positive person when it comes to life in General. I prefer to carry out my duty with some sense of humour, I look  for the good in people no matter the bad they show. Ade is ons zonnetje in huis en versterkt het keukenteam met veel inzet en plezier. 

Anne van Dam

Adviseur marketing & communicatie

Ze is de uitvinder van het Food & Feel boek van Food Jazz & DJ’s en daarnaast weet ze alle ins- en outs op het gebied van interieurstyling en kleurgebruik. Anne adviseert op projectbasis over de marketing en communicatie en over de letterlijke en figuurlijke huisstijl.

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.