Het team

Ons creatieve cateringteam

Maak kennis met het leukste team van Nederland

Jan Joost Luitse

Algemeen directeur

Oprichter van Food Jazz & DJ’s en doener in hart en nieren. Joost zijn creatieve brein staat 24/7 aan en hij weet alles van de nieuwste technische snufjes. Hij draait zijn hand niet om voor het opbouwen van een evenement midden in de bossen, maar ook bij grote locaties als AFAS is hem niets onbekend.

Taco van den Berg

Chef-kok

Culinair gevormd op de Caraïben en geschoold in de klassieke keuken. Taco zwaait de culinaire scepter bij Food Jazz & DJ’s. Hij is altijd op zoek naar nieuwe smaken en laat zien dat eten nét even anders kan. Zo verrast hij je bijvoorbeeld graag met een flowerbar, waar hij live de lekkerste salades en gerechtjes met biologisch gekweekte bloemen en kruiden maakt.

Caroline Duns

Eventmanager

Al vanaf 15-jarige leeftijd is Caroline werkzaam in de horeca. Haar horeca hart gaat sneller kloppen gezellige borrels en diners. Deze organiseert ze dan ook graag voor haar de leden van haar studentenvereniging. Caroline is verantwoordelijk voor de personele planning en zorgt dat onze evenementen soepeltjes verlopen. 

Suzan Berculo

Accountmanager

Als dochter van een groentespeciaalboer weet Suzan als geen ander welk groente en fruit bij het seizoen past. Haar evenementenervaring deed ze op bij Schwarzkopf en Rebirth Festival. Bij Food Jazz & DJ’s is Suzan het aanspreekpunt van onze vaste samenwerkingspartners en styling in de breedste zin van het woord kun je aan haar overlaten. In haar vrije tijd danst ze graag op festivals tot in de vroege uurtjes.

Daniel Noyes

Eventmanager

Onze partymanager Daniel bezit alle eigenschappen om van ieder event een succes te maken. Hij regelt de personeelsplanning, is flexibel, bewaakt de rust en heeft een vlotte babbel. De werkdagen van Daniel beginnen al vroeg in de sportschool en hij eindigt ze graag op een feestje. Voor hem geen ochtend te vroeg en geen avond te laat.

Leonie Schrijen

Salesmanager

Leonie Schrijen is gek op lekker eten en drinken en ontdekt graag nieuwe restaurantjes en trends. Zij volgde de opleiding HBO ‘Tourism management’ op de Hospitality Business School aan het Saxion en heeft daarna 3 jaar met veel plezier als accountmanager bij Vineyard gewerkt. Zij is een kei in het bedenken van (food)concepten die passen bij de wensen van de klant. Zij bewaakt de rust, is creatief en oplossingsgericht in iedere uitdaging.

Ruud Merks

Sous chef

Sinds jongs af aan is Ruud al bezig met eten. Zijn liefde voor culinaire gerechten heeft hij van huis uit meegekregen. Niet gek dat hij daarom voor de horecaopleiding aan het ROC in Nieuwegein koos. Hij leerde de kneepjes van het vak bij Hilton Amsterdam Schiphol en groeide uit tot sous chef bij restaurant Rivero. Nu creëert hij de lekkerste gerechten in onze keuken en houdt hij ons op de hoogte van de laatste voetbalnieuwtjes.

Leon Veltman

Sous chef

Leon maakte kennis met het horecavak op de vakschool in Wageningen. Tijdens zijn stages is hij begonnen als leerling in de keuken bij sterrenrestaurant De Kromme Dissel en opgeleid tot sous chef bij Het Kalkoentje in Wageningen. Bij Food Jazz & DJ’s ondersteunt hij Taco & Paul met het bedenken van recepten en gerechten. Hij laat zich culinair inspireren bij restaurants in de buurt en drinkt graag een Jägermeister met zijn vrienden.

Marsha Vergunst

Junior marketing manager

Gebrand om van Food Jazz & DJ’s een sterk merk te maken, werkt Marsha hard aan onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Haar creativiteit en perfectionisme kan ze kwijt in het ontwerpen en schrijven van content of met haar camera op events om de mooiste plaatjes te schieten.

Boris Kause

Keukenmanager

Eten is de absolute passie van Boris. Hij kookt graag zelf, maar hij duikt ook regelmatig de hoofdstad in om restaurants te bezoeken. Hij laat zich hierdoor graag inspireren en is goed op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van eten. Bij FJD organiseert hij de zaken op zo’n manier dat ons keukenteam optimaal kan functioneren en onze evenementen op culinair gebied soepel verlopen.

Sander van der Meijden

Aandeelhouder & foodconcept

Sinds 2019 aandeelhouder en bevlogen om van Food Jazz & DJ’s de meest duurzame en creatieve cateraar van midden Nederland te maken. Sander is altijd op zoek naar nieuwe bereidingstechnieken en bijzondere producten. Hij ontwikkelt de leukste foodconcepten en is de drijvende kracht achter onze keukenbrigade.

Josca Bakker

Salesmedewerker

Josca is een echte Foodie! Haar interesse voor voeding en goed eten kwam tot uiting toen ze aan haar opleiding Voeding en Diëtetiek begon. Na haar carrière als diëtiste wilde ze graag wat nieuws leren en maakte ze kennis met de cateringbranche. Ze is gek op gezellige borrelavonden met vrienden en bezoekt graag verschillende steden om de lekkerste tentjes op te zoeken. 

Anne van Dam

Adviseur marketing & communicatie

Ze is de uitvinder van het Food & Feel boek van Food Jazz & DJ’s en daarnaast weet ze alle ins- en outs op het gebied van interieurstyling en kleurgebruik. Anne adviseert op projectbasis over de marketing en communicatie en over de letterlijke en figuurlijke huisstijl.

Paul Hougardy

Chef-kok

Van kleins af aan is koken en eten al de absolute passie van Paul. Na zijn koksopleiding heeft hij in verschillende keukens zijn kennis en skills op gebied van koken ontwikkeld. Van een eetcafé tot sterrenrestaurants en alles er tussen in. Ook in zijn vrije tijd is hij graag met eten bezig. Het liefst geniet hij samen met zijn vrienden en familie van een gezellige BBQ in de tuin.

Ade Atobatele

Keukenmedewerker

I’m a diligent person when it comes to work and a very positive person when it comes to life in General. I prefer to carry out my duty with some sense of humour, I look  for the good in people no matter the bad they show. Ade is ons zonnetje in huis en versterkt het keukenteam met veel inzet en plezier. 

Samen een evenement organiseren?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.